Contrast

CONTRAST е жилищна сграда/комплекс/ със смесено предназначение, в която е заложено на висок професионализъм в комбинацията с добри идеи, а безупречното изпълнение предопределя оригиналния й облик.
Сградата е превъплъщение на съвременния лукс и се състои от сутерен с паркoместа, партерно ниво с магазини, един етаж с офиси и четири етажа с апартаменти. Изложението е югоизток, благодарение на което от всеки апартамент се разкрива невероятна морска панорама към централната градска част, Варненския Залив и нос Галата. Общите части са прецизно завършени, като подовите настилки са черен гранит. Екстериорът е авангардно решен сизползването на настилки и елементи от тропическа дървесина от “тиково дърво”.
Пространството в апартаментите е максимално оползотворено, заложено е на големи прозорци, които създават чувство за простор, уют и домашен комфорт. Подовите настилки са бамбуков паркет и гранитогрес, стените са на латекс. В мокрите помещения е заложено на санитария от Испания. Терасите са с гранитогрес с иноксови парапети, а климатизацията се осъществява посредством климатични системи с отлично качество.
Сградата е с осигурени комуникации - ток, вода, интернет, телефон, кабелна телевизия. Светлината и просторът превръщат всяко жилище в изключително приятно място за живеене.
Сградата се намира на булевард "Княз Борис I" в един от най – новите и съвременни квартали на Варна "Бриз" и притежава стратегическа локация. Районът е застроен предимно с нови сгради и е едно спокойно място с бърз и лесен достъп до центъра наморската столицата, курортните комплекси и основни пътни артерии. В непосредствена близост се намират хипермаркет "Пикадили Парк", Приморски Парк и Алея Първа на Варненския плаж.
С проектирането и построяването на комплекс CONTRAST компанията желае да подари на своите клиенти и партньори възможността да разполагат с време, както за бизнес, така и за почивка.

Комплекс :  Жилищна сграда " Контраст "
Местонахождение :  гр. Варна
Възложител :  Тимбилд ЕООД

Галерия

replica watches replica watches replica breitling watches best replica watches cheap replica watches cheap replica watches replica watches