Villa Antorini

 "Villa Antorini" е разположена на 100 метра от плажната ивица в южната част на Св. Влас, който се намира в непосредствена близост до курортен комплекс Слънчев бряг и Несебър.

Комплексът примамва с елегантния си стил, архитектура и ландшафт.

Комплексът разполага с детски кът, басейн и гараж. "Villa Antorini" състои от 75 апартамента с площ от 37.54 кв.м до 131.11 кв.м., разположени в три корпуса. Във всяка сграда, с асансьор, с който да се изкачите на панорамната платформа на покрива. Всички апартаменти разполагат с неповторима гледка към морето, Слънчев бряг и Старият Несебър.

Пусков срок - 30.05.2012 година.

Свети Влас

Курортното селище Свети Влас е разположен на хълм. Тесните му улички с кафенета, ресторанти и сергии се спускат надолу почти до морето. Свети Влас - идеалното място за семейства! Малък, тих курортен град, разположен на брега на Черно море, в подножието на южните склонове на Стара планина. Основан през II век от древните траки и са мудали име Лариса. През XIV век градът е преименуван в чест на светеца покровител на търговците, лечители и животновъдите - Свети Влас. В древни времена селото е заобиколено от четири манастира, но, за съжаление, в XVIII век, те бяха унищожени от завоевателите от Османската империя. Днес, Св. Влас - живописен курорт, от една страна заобиколен от гъста зеленина на планината гора, от друга - със златни плажове и лазурно море. Курортът се отличава в това приятно комбинира чисто море и планински въздух. Спокойно и приветлива обстановка, качество и отзивчиви услуги - всичко това е характерно за курорта Свети Влас. Тук ще бъдете приятно изненадани от цените в ресторанти, кафенета и магазини. Без съмнение, голямото достойнство на курорта Свети Влас, както близостта до морето, и разстоянието от центъра на курортно развлекателен комплекс Слънчев бряг, който дава възможност за защита на нашите посетители от постоянен шум и суетата на големия град . В същото време, да стигнем до центъра на Слънчев Бряг не е затруднено. С такси или градски транспорт ще са необходими 5-10 минути. На четири километра по крайбрежието е курортно развлекателен комплекс Слънчев бряг има повече от сто хотели, воден парк, много ресторанти и барове, дискотеки и казина, както и много малки магазини и голям пазар дрехи, с много интересна гледна точка на пазаруване. След още четири километра се намира курортния град Несебър известен, без съмнение, със Стария Несебър - древен град-музей, разположен на остров. В момента, Стария Несебър - е не само защитен исторически паметник, но и центъра за отдих, с многобройните ресторанти и бутици, разположени със сгради, датиращи почти две хиляди години.

 

 

 

 

 

Галерия

replica watches replica watches replica breitling watches best replica watches cheap replica watches cheap replica watches replica watches