The Hill Club

"Хилл Клуб” е комплекс от затворен тип, разположен на втора брегова линия на южната Черноморска Ривиера близо до курорти като Несебър, Свети Влас и Слънчев бряг. Комплекса предлага услуги с изключително високо качество и уникални удобства, именно това го прави привлекателен не само за посещението му от туристи, за кратък семеен отдих или за дълъг престой, но и за постоянно им пребиваване в комплекса.

 „Хилл Клуб” е построен на обща площ от 45 000.00 кв. метра и се намира в непосредствена близост до хотелски комплекс Хелена Ризорт и разполага с безпрепятствена гледка към морето.Главният вход на комплекса е разположен на запад. Напълно запазената природа, грижливо поддържаните градини и пешеходни алеи добавят допълнителна стойност към уникалността на „Хилл Клуб” . Жилищната част на комплекса включва 11 сгради  от 2 до 6 етажа. На разположение на посетителите са няколко плувни басейна, детска зона и ресторант със 190 места. Общата застроена площ на комплекса е 65 811 кв. м.

Архитект на комплекса е Калин Тихолов, доцент от Университета по архитектура, строителство и геодезия в София. Архитектурното студио, разработило проекта е носител на наградата “Ваканционно селище на годината” от ежегодния конкурс “Сграда на годината”. 

Галерия

replica watches replica watches replica breitling watches best replica watches cheap replica watches cheap replica watches replica watches