Послание от CEO на Форест 2000

Настоящите икономически времена са предизвикателство за нашата индустрия. Въпреки това, в рамките на Форест 2000 ООД, ние сме богати на служителски талант и страст. Този талант и страст, съчетани с корпоративната култура на високи постижения, прави Форест 2000 ООД динамична и с растящо наследство компания, която продължава да процъфтява в най-трудните икономически условия.

                                                                                                                                                                                         - Денчо Денчев, CEO


Добре дошли във Форест 2000 ООД

Щастливи хора. Правилни решения. Във Форест 2000 ООД, ние оптимизираме въплъщението на стойностите, което носим на нашите клиенти, и това е, което ни отличава в тази индустрия.

Нашата корпоративна култура отглежда и развива страстни, талантливи и решаващи проблеми кадри, доставящи корпоративните ресурси с водеща в индустрията работа в екип и отзивчивост. Ние предлагаме правилните решения на нашите клиенти и нужди, чрез постигане на по-дълбоко разбиране на бизнеса. Нашите клиентски предизвикателства са третирани със спешност, и уважение, и ние работим безкомпромисно да отговорим или надвишим очакванията им.

Нашата компания е организирана по основните линии свързани с услуги в строителния сектор, дърво-преработването, архитектурата, както и по целеви групи от големите търговски, индустриални, правителствени и институционални услуги в този сектор, за да се приведе в съответствие с нуждите на нашите клиенти. Ние имаме широка вътрешна програма за обучение и развитие, която подготвя и запознава нашите служители с индустрията по-актуални знания и осигурява ясно определена кариера, развитие и възможности.

Стопанисването на нашата компания, промишлеността и общностите е основен приоритет. Форест 2000 ООД е устойчив, финансово силен бизнес, който застъпва екологични и социално отговорни решения за своите клиенти, служители и общности, в които оперираме. Ние насърчаване растежа на нашата промишленост чрез споделяне на знания и насърчаване науката и строителния инженеринг в областта на висшето образование. Ние създаваме доброволни инициативи в нашите местни общности, за да повишим осведомеността за да окажем въздействие върху благосъстоянието на нашите общности и обществото като цяло.

Аз ви каня да разгледате нашия уеб сайт и да се запознаете по от близо с Форест 2000 ООД. Ще научите за индустриялната трансформация, проекти и иновации които сме постигнали. Вие ще намерите голям набор от технически предложения и възможности в нашето портфолио. Нашият клиентски раздел показва как ние успешно си сътрудничим в предоставянето на необходимата техническа квалификация, ресурс и материали, необходими за посрещането на нуждите на клиента и споделяне на информация между всички заинтересовани страни за бързо вземане на решения. Нашата Референтна Библиотеката разполага с публикации, технически статии, препоръки и друга информация, която можете да разгледате онлайн.

След като направите преглед на дълбочината и обхвата на нашата компания, аз съм сигурен, че Вие ще се чувствате горди когато вашето име бъде свързано с Форест 2000 ООД.

Ако имате въпроси, коментари или искания към Форест 2000 ООД, моля, не се колебайте да се свържете с мен на d.denchev@forest2000.com

Денчо Денчев, CEO
Изпълнителен директор на Форест 2000 ООД

replica watches replica watches replica breitling watches best replica watches cheap replica watches cheap replica watches replica watches